Kommende events

5. oktober

BigHorn Butterboys

Da er de tilbake på Os. Bighorn Butterboys er et coverband som spiller coverlåter av hits fra 60 tallet og fram til idag innpakket i en god dose bluegrass og country. Sjelden man ser et band med en slik spilleglede. Dette må man bare få med seg.

CC 200,-
ID 25 år

______________________________

24 oktober

Kevin Kildal - Skamlaus

Etter stor suksess med sitt forrige show er “Drittliv” og podcasten «Klagemuren» er Kevin Kildal nå tilbake med et nytt forrykende standupshow. Med morsomme historier har han lagt personlige tragedier bak seg, alter-egoet «Arnt Finesse» er borte, Kevin har blitt voksen, fått ansvar og har endret livsstil. Han har gått fra å være en bekymringsfri gutt med dårlig økonomi og dårlig ånde, til å bli en mann med masse bekymringer, dårlig økonomi og dårlig ånde. Fortsatt glad men mørk, fortsatt ærlig men Skamlaus!

Billetter på

https://www.ticketmaster.no/event/609187?fbclid=IwAR1t_EsLFgA3Xj5qK7Bma9B6VJ4Q5O4E2jOqQ9j_k4euxFLX8IOEP2RGPmQ

______________________________

9 november

Matti Røssland

Matti (Ray Morten) Røssland (født 24. januar 1966) er en norsk musiker. Han ble oppdaget av Ivar Dyrhaug og Åge Aleksandersen på slutten av 1980-tallet, og kom med debutplaten Før hanen galer i 1989. Albumet fikk en god mottakelse av de norske kritikerne og unggutten fra Husnes i Kvinnherad med kassegitar og iørefallende melodier var godt stoff i alle medier.

Neste album var Tøffe tider (1992) og for tittelsporet «Tøffe Tider» fikk han NOPA-prisen Årets verk innen tekst i 1992.[1] Senere kom Neon Junkies (1996) hvor tittelsporet nok en gang fikk prisen Årets verk, denne gangen for musikken. I 2003 kom Vilden sky og i 2004 kom albumet Samleplata, hvor Røssland blant annet synger duett med Elin Tvedt på en nyinnspilling av sangen «Stjålen båt» fra albumet Tøffe tider.

Billetter på https:https://tikkio.com/tickets/10178-matti-rossland-baronessen-9-november

 

CC 250,- 

ID 25 år

Kevin Kildal.jpg
Matti_Røssland.jpg

Billetter selges i Baren og på

Tikkio.com

BigHorn.jpg